Cupa Mondială la fotbal din 1986 trebuia să se desfășoare în Columbia, dar din cauze economice, politice și mai ales din cauza luptei(cam pierdută în perioada aia) cu infracționalitatea crescută a renunțat la organizarea Cupei.
Astfel ea a ajuns la Mexic, care a devenit a prima țară care organizează de două ori Cupa, după ce competiția se desfășurase acolo și în 1970. Turneu unde a fost prezentă și România și unde nici acum nu se știe de ce Dobrin nu a bifat nici un minut.  În 1986 am ratat la mustață(cuvânt cheie) prezența la turneu după o remiză de salon în '85 între Irlanda de Nord și Anglia.
Dar, am divagat, să revenim la oile noastre (sau ale lui Daea). La 1 ianuarie 2019 România trebuie să preia președinția Consiliului Uniunii Europene, lucru pentru care, să fim sinceri, cu actualul Guvern, o să fie amuzant, dacă nu o să fie tragic. Pentru a evita această situație demnă de Sofocle, Finlanda, țara care urmează după noi la președinția Consiliului Uniunii Europene, s-a propus să scape pe toată lumea de această scenetă balcanică și să fie pentru noi ce a fost Mexic pentru Columbia în 1986. O portiță de scăpare, una rușinoasă e drept. Dar, na, cam asta e percepția României acum pe afară.
P. S. Principalul motiv pentru infracționalitatea crescută din anii 80 din Columbia îl reprezentau cartelurile de droguri și mai ales activitatea lui Pablo Escobar care voia să construiască un stat care să protejeze infractorii, pentru binele și independența țării! 😁🤦‍♂️
Tare mustăciosul! O perioadă chiar i a mers, apoi știm bine cum s a terminat povestea lui.
Oare mustăciosul nostru știe?🤔

Comentarii

Postări populare de pe acest blog