Recomandare de weekend.


Dacă ați muncit din greu săptămâna asta, sau pur și simplu vreți să vă răsfățați cu o masă bună, o coastă de porc gătită încet e tot ce vă trebuie. Tăvălită printr-un sos de muștar cu boabe, miere, sare grunjoasă, piper și curry pentru o crustă delicioasă. Apoi băgată la cuptor în tavă cu 50 ml de vin alb demisec(da puteţi bea un pahar când gătiţi, ce întrebare e asta?), pentru a obține o fragezime ca în grădina Edenului. De ce zic asta? Pentru că, de când Adam a donat două coaste ca Dumnezeu să o facă pe Eva, nu au mai fost coastele așa de fragede. Se servește cu cartofi in coajă stropiți cu ulei de măsline și presărateți cu rozmarin, copți domol la cuptor. Niște gogonele lângă nu strică, ba dimpotrivă. La asemenea minunăție merge perfect o bere rece fără alcool.
Hai că glumesc cât mai amăruie să fie. Să ne fie de bine!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog